Про компанію

Трактор Valtra T254 - машина для чемпіонів!

Трактор Valtra встановив в цьому році світовий рекорд з прибирання снігу. Швидкісний рекорд був встановлений при використанні безпілотного трактора Valtra T254 Versu. Безпілотний трактор очистив від снігу закриту ділянку дороги в Південній Фінляндії, рухаючись зі швидкістю 73.171 км/год.

Valtra christmas 02_128220.jpg

Трактор Valtra T254 Versu отримав нагороду Трактор Року 2018, він високо цінується як підрядниками, так і фермерами завдяки своїй універсальності при виконанні робіт в цілому ряді галузей, включаючи сільське господарство, лісове господарство та житлово-комунальну сферу. Стандартна модель T254 Versu оснащується інноваційним інтерфейсом SmartTouch, призначеним для користувача, який не пов'язаний з досягненням рекордної швидкості, але високо оцінюється водіями тракторів за свою інтуїтивність.

«Для багатьох наших клієнтів простота використання підлокітника SmartTouch знизила поріг інвестицій в технології, які раніше вважалися привабливими, але занадто складними. Серед них такі, як: автоматичне прокладання маршруту, управління завданнями та телеметрія. Водночас спостерігається зростаючий попит на нові технології, що сприяють збільшенню продуктивності й інтегровані в існуючі бізнес-системи. Ми прагнемо підтримувати свій статус однієї з провідних компаній по впровадженню інноваційних технологій на прикладі тракторів з системою SmartTouch», - коментує директор з маркетингу компанії Valtra EME Мікко Лехікойнен.

Рекорд швидкості був встановлений в контрольованих умовах із залученням дослідницької групи Valtra. До технології автономної роботи відчувається зростаючий інтерес з боку багатьох галузей промисловості, включаючи логістику, дорожню техніку та сільське господарство. Компанія Valtra - єдиний виробник тракторів у країнах Північної Європи, і має тривалий досвід виробництва машин для виконання завдань з технічного обслуговування доріг в умовах холодного клімату. Дані, отримані в результаті досягнення рекордної швидкості, надали цінні відомості для майбутніх досліджень технології автономної роботи.

Valtra_T254_road.jpg

Перевищення звичайної швидкості трактора при наявності переднього навісного знаряддя і пересуванні по слизькій поверхні призводить до додаткового навантаження на трактор і шини. Блоковий малюнок протектора шин Nokian Hakkapeliitta TRI був спеціально розроблений для забезпечення стабільності при пересуванні по зледенілій і засніженій поверхні.

Це другий світовий рекорд в умовах негативних температур, встановлений Valtra. У 2015 році фінський виробник об'єднався з легендою перегонів Юхой Канккуненом, щоб встановити діючий рекорд швидкості водіння трактора на льоду, рівний 130,165 км/год, з використанням трактора Valtra T234 Versu і шин Nokian Hakkapeliitta TRI.

Детальніше про трактори Valtra T-серії: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/valtra/t/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин