Про компанію

Система Valtra SmartTouch - простіше, ніж смартфон

SmartTouch - інноваційна система, виконана у вигляді підлокітника, яка розроблена для тракторів бренду Valtra. Valtra SmartTouch об'єднує ергономічний підлокітник з багатофункціональним важелем управління ходом, перемикачами клапанів, механізмом управління заднім зчіпним пристроєм і механізмом відбору потужності, сенсорним екраном і кнопковою панеллю керування, завдяки чому всі функції трактора легко доступні оператору.


Дев'ятидюймовий дисплей розроблений таким чином, щоб користуватися ним було простіше, ніж сучасним смартфоном. Доступ до будь-якої функції можна отримати за пару кліків, а меню продумано так, що заблукати в ньому просто неможливо.

Інтерфейс SmartTouch об'єднує в собі управління наступними технологіями: автоматичне водіння, Isobus, AgControl і TaskDoc. Він здатний підвищити продуктивність трактора з будь-яким робочим обладнанням. Для кожного окремого оператора і робочої операції можна задати спеціальні профілі, адже налаштування за допомогою сенсорного дисплею займає всього кілька секунд.


Система SmartTouch розроблена фінськими фахівцями і з'явилася на ринку з 2017 року. Її розробляли професіонали з різних областей діяльності, орієнтуючись, в першу чергу, на функціональність і зручність, тому вона на сьогоднішній день - поза конкуренцією.

У 2017 році підлокітник SmartTouch домігся вагомої нагороди: він завоював премію "Red Dot Award 2017", а вже в лютому цього року став переможцем галузевого міжнародного конкурсу і однойменної премії під назвою "iF Design Award".

Премія iF Design Award - галузева міжнародна подія, яка проходить щорічно починаючи з 1954 року. Організатором конкурсу виступає незалежна компанія в сфері дизайну iF International Forum Design GmbH.

На конкурс iF Design Award було номіновано понад 6.4 тис. дизайнерських робіт, що представляють 54 країни. Цінність дизайнерських рішень визначало журі у складі 63 осіб.

Церемонія вручення нагороди пройде в Мюнхені (Німеччина) 9 березня 2018 року.


Детальніше про переваги тракторів Valtra у розділі Техніка Valtra або за телефоном 0 800 300 350

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин