Про компанію

Самохідні обприскувачі Berthoud RAPTOR - Ваш надійний партнер!

В обприскувачах Berthoud RAPTOR інженери вдало поєднали можливості старшої моделі Boxer з новими пристроями причіпного обприскувача TENOR і створили вражаючі по дизайну та параметрам машини.

raptor-4_37456.jpg

З варіантом виконання, де кабіна розташована по центру й зі встановленою передньою (або задньою) штангою, RAPTOR пропонує сьогодні ринку кілька модифікацій самохідних обприскувачів із найбільш продуманою комплектацією.

raptor-2_79352.jpg

У обприскувачів Berthoud RAPTOR об’єм баку становить від 3200 до 5200 літрів, а довжина штанги - від 24 до 44 метрів. Таким чином, покупець має можливість підібрати техніку відповідно до своїх потреб. Дані параметри забезпечують істотні переваги в плані підвищення продуктивності:

  • привід на гідростатиці з моторедукторами;
  • мотор DEUTZ;
  • швидкість близько 40 км/год.

Ці обприскувачі розроблялися з урахуванням можливості обробки великих площ з максимальним комфортом і високою продуктивністю. Стабільність машинам з високим кліренсом гарантує підвіска на центральній осі, а чудова маневреність забезпечується за рахунок трикутного шарнірного блоку, встановленого на задню хитну вісь.

Кабіна

Кабіна самохідних обприскувачів простора, з хорошою оглядовістю. Вхідні двері встановлені ​​в задній частині, тому шум і пил під час роботи в салон не потрапляють. Крісло водія базується на пневматичному вузлі та забезпечує йому комфорт навіть при тривалій роботі.

Насос

Відцентровий 2-х секційний насос Omega входить у стандартну комплектацію. Агрегат відрізняється високою продуктивністю і майже не вимагає обслуговування.

Труби

Вихідні труби та труби для дренажу, які розташовані на днищі основної ромбоподібної ємності, знижують масу хімічних залишків після обприскувань. У конструкції машини передбачені відсіки для розміщення одягу, ємностей, інструментів і завантажувальний бункер. Все це приховано бортовими панелями.

41.jpg

raptor-7_25844.jpg

Розпродаж складу обприскувачів Berthoud https://zeppelin-agro.com.ua/lp/offer/berthoud2018aug/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин