Про компанію

Розробки від BERTHOUD – ще краща сумісність з Isobus

Isotronic та VT Tronic - це власні розробки французької компанії – виробника обприскувачів Berthoud. Вони призначені для ще більш простої роботи з системою ISOBUS.

Завдяки протоколу Isobus працівники сільського господарства управляють своїми машинами за допомогою одного і того ж терміналу в кабіні оператора. Це також дозволяє використовувати одні і ті ж команди на всіх машинах і автоматизувати функції GPS.

ISOTRONIC: рішення ISOBUS від BERTHOUD

Рішення Isotronic дає змогу підключити обприскувач до будь-якого типу універсального терміналу ISOBUS, щоб передати йому керування агрегатом.

Те ж саме стосується додатків для точного землеробства, які зібрані в Task Controller (менеджер завдань):

  • функція TC-SC: управління/відключення секцій

  • функція TC-GEO: гео-прив'язка даних і налаштування дозування

  • функція TC-BAS: документація завдань.

Виконання цих функцій також будуть керуватися з універсального терміналу.


VT TRONIC: рішення ISOBUS та GPS - ВСЕ В ОДНОМУ

Екран VT TRONIC — це висококласний термінал ISOBUS, який надає такі функції, як напрямок курсу, відключення секцій, зміна дози на певних ділянках поля і документація. Сенсорний екран розміром 30,8 см дозволяє відображати інформацію у вікнах, які можна пересувати за допомогою сенсору для більшої зручності і кращої видимості.

Термінал працює на операційній системі Android. Завдяки чому є можливість встановлювати додаткові програми і слідкувати за метеорологічними даними.


Ці рішення компанії BERTHOUD доступні на самохідному обприскувачі Raptor, а також на новому причіпному обприскувачі Vantage.

Компанія BERTHOUD є членом Фонду розвитку сільськогосподарської електроніки (AEF), метою якого є просування ISOBUS для всіх машин по протоколу зв'язку ISO 11783. Фундація виступає за повну сумісність між виробниками сільськогосподарської техніки, що забезпечує користувачам повну свободу при виборі пристрою.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин