Про компанію

Обирайте найкраще - обирайте Fendt!

57b2f8d844d24dfe068b4575_1473669605_web_ru-RU.jpg

Тисячі клієнтів переконалися, що трактори Fendt - еталон надійності, потужності, економічності та універсальності. Ось 3 причини обрати Fendt.


Двигун і трансмісія

Двигуни, що встановлюються на техніку Fendt, розроблені з урахуванням можливості мінімальної витрати палива при роботі на повну потужність.

Завдяки системі Common-Rail з електронним управлінням подачі палива, в залежності від числа обертів двигуна, трактор отримує максимальну кількість енергії з кожної краплі використаного палива.

Двигун Fendt ідеально доповнює унікальна трансмісія Vario, яка призначена для максимально ефективної передачі тягового зусилля на колеса трактора при мінімальній кількості палива. За рахунок функції регулювання максимальної потужності, відбувається автоматична установка оптимального обмеження по навантаженню.

Оператору немає необхідності ставити максимальну вихідну потужність.

При цьому співвідношення між потужністю двигуна і передавальним відношенням трансмісії залишається оптимальним для кожної операції.

Оптимальний діаметр шин, що встановлюються на техніку Fendt, створює передумови для збільшення тягового зусилля за рахунок кращого контакту з поверхнею поля. Завдяки баласту, а також правильно підібраним розмірам коліс, трактори Fendt мають мінімальний коефіцієнт пробуксовки і максимальний ефект передачі крутного моменту (тобто додаткову економію палива).

558bf0d90237fb41039610cf_1480595007_web_ru-RU.jpg

Підвіска

Жоден трактор у світі не має аналогічної концепції підвіски. Незалежна підвіска, оснащена подвійними важелями, які кріпляться на підшипниках і кульових опорах, оптимізує кут повороту передніх коліс. А це дуже важливо при маневруванні трактора.

Кульові з'єднання і підшипники не потребують обслуговування протягом всього періоду експлуатації трактора!

Повністю автоматична система вирівнювання забезпечує однаковий хід підвіски з обох сторін навіть при перевантаженні переднього моста до 8 тонн. Більш того, хід підвіски можна регулювати вручну, в залежності від типу роботи.

Ефективність такої підвіски ви відчуєте не тільки під час транспортних операцій на великій швидкості, але і при роботі в полі, адже вона гарантує максимальний контакт провідних передніх коліс з грунтом, а також дозволяє оператору рухатися швидше з великим комфортом.

562de4050237fbb37b5470d5_1445848079_web_ru-RU.jpg

Кабіна

Зазвичай, на кабіну звертають увагу в останній момент. Але з Fendt все інакше. Треба сісти за кермо, виконати кілька проходів з 10-ти корпусним плугом, а потім не проїхати польовою дорогою зі швидкістю 60 км/год з 30-ти кубовим причепом зерна! Для порівняння зробіть ці ж операції на будь-якому іншому тракторі.

Більшість інших тракторів взагалі не впоралися б із цими завданнями.

Але з Fendt ви відразу зрозумієте в чому різниця. В просторій кабіні обсягом понад 3,5 м.куб., в своєму комфортному кріслі при автоматичній системі клімат-контролю, управляючи всіма процесами за допомогою нової системи Variotronic і терміналу Vario, контролюючи причіпне обладнання «легким рухом руки», оператор буде працювати у багато разів продуктивніше.

fendt5latifundisrcom-80223.jpg

Якщо вам потрібна консультація щодо вибору, придбання та обслуговування сільськогосподарської техніки Fendt, звертайтесь до представників компанії “Цеппелін Україна” за номером 0 800 300 350.


Детальніше про трактори Fendt 1000 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/fendt/1000/

Детальніше про трактори Fendt всіх серій: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/kolesnye-traktory-fendt/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин