Про компанію

Комфорт для оператора – телескопічний навантажувач CAT TH306D

caterpillar_th306d_9.jpeg

Кабіна оператора

Кабіна оператора TH306D була спроектована таким чином, щоб забезпечувати комфорт і зручність, а рівень шуму в ній дуже низький і становить всього 75 дБ (A). Для максимальної зручності на багатофункціональному джойстику зібрані елементи управління коробкою передач і допоміжними гідравлічними функціями. Високоефективна система клімат-контролю в будь-яку погоду підтримує в кабіні комфортну температуру. Крім того, TH306D відрізняється поліпшеним оглядом, що досягається завдяки низькому розташуванню шарніра стріли і піднятою кабіною. Доступні камера заднього виду і периферійні датчики підвищують інформованість оператора про ситуацію на робочому майданчику.

Система вдосконаленого дисплея дозволяє оператору отримувати доступ до доданої інформації, до якої відносяться діаграми навантаження, дані про графіки технічного обслуговування і зображення з камери заднього виду. За допомогою дисплея також можна налаштувати рівні відгуку гідравлічної системи, режими водіння й інтервали реверсивного вентилятора. При виборі різного навісного обладнання дисплей автоматично відображає відповідні діаграми навантаження. Крім того, доступні програмовані коди, призначені для запобігання викраденню.

Для підвищення комфорту оператора доступна інтелектуальна функція підвісної стріли, що активується перемикачем джойстика та змушує стрілу автоматично повторювати контури ґрунту, завдяки чому навісне обладнання не зачіпає землю, поки перемикач утримується натисканням. Ця функція також доповнює доступну систему управління плавністю ходу, яка амортизує рух стріли при русі TH306D по нерівній поверхні зі швидкістю 5 км/год або вище.

CM20160819-28146-57104.jpg


Технічне обслуговування та технології

Для полегшення технічного обслуговування діагностичні перевірки тепер можна виконувати з екрана дисплея. Точки планового технічного обслуговування, такі як точки заправки, бачок омивача та очисник повітря, доступні з землі, а завдяки поздовжньому розташуванню двигуна і великому капоту отримати доступ до двигуна, блоку охолодження і гідравлічних компонентів не складе ніяких труднощів. Фільтри встановлюються вертикально для запобігання проливання рідини при заміні, а значення рівня їх фільтрації вимірюється в мікронах, що гарантує захист від найдрібніших забруднюючих частинок.

Великий блок охолодження TH306D відмінно пристосований для сільськогосподарських робіт. Автоматичний реверсивний вентилятор з гідроприводом допомагає очищувати розташовані у вертикальному положенні охолоджуючі серцевини від сміття і може бути запрограмований для роботи оптимальними інтервалами. Результатом цього є машина, яка може стабільно і з високою ефективністю працювати при будь-якій температурі навколишнього середовища.

Технології LINK, такі як опціональна система Product Link ™, дозволяють власникам підключатися до свого обладнання по бездротовому з'єднанню за допомогою мережевого інтерфейсу користувача VisionLink® для аналізу та отримання звітів, надаючи доступ до важливих даних про машину (місце розташування, мотогодини, витрата палива, час простою, коди подій і діагностичні коди). Інформація LINK допомагає приймати засновані на фактах рішення, що допомагають підвищити продуктивність і знизити витрати на володіння та експлуатацію.

Детальніше: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/teleskopicheskie-pogruzchiki/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин