Про компанію

Fendt VarioPull - новаторське рішення для тягового зусилля

Концерн AGCO / Fendt розробив унікальну систему Fendt VarioPull, яка здатна забезпечити фермерам ще більшу комфортабельність водіння і ефективність роботи, а також допомагає берегти ґрунт і скорочувати витрати палива. Автоматичний пристрій навішування обладнання Fendt VarioPull оптимізує розподіл навантаження на передню і задню вісь трактора і дозволяє ідеально розподілити вагу і тиск транспортного засобу на ґрунт.

5995b25d994690c3138b4568_1502982750_web_ru-RU.jpg

Зсув з задньої осі на передню 

При роботі з великими і важкими агрегатами виникає питання оптимального розподілу осьового навантаження, яке б дозволило запобігти утворенню ям, щадити ґрунт, а також доводити шини різних типорозмірів до максимально можливої ​​сили тяги. До сих пір змінити розподіл навантаження на осі трактора, в залежності від його конструкції, було можливо тільки за допомогою фронтальних баластів, колісних вантажів і переміщення опорного навантаження завдяки навісному обладнанню. 

Метою Fendt VarioPull стало створення ідеального розподілу навантаження між осями, оптимально використовуючи вже наявну вагу робочого обладнання в сенсі тягового зусилля. При цьому опорне навантаження навісного обладнання вирішили перенести якомога далі від задньої осі до передньої. Завдяки цьому плече важеля між точкою з'єднання і задньою віссю і пов'язане з цим розвантаження передньої осі зменшується.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Найкраща сила тяги при найменшому тиску на ґрунт

Завдяки застосуванню Fendt VarioPull і розумному використанню опорного навантаження навісного обладнання, фермер може зменшити як фронтальне балансування, так і пов'язану з ним вагу працюючої в полі машини, при цьому не втративши силу тяги. Варіабельна адаптація осьового навантаження в комбінації з повністю вбудованою системою регулювання тиску в шинах VarioGrip вперше дає можливість оптимального використання внутрішнього тиску шин. Таким чином, додатково зменшується тиск на ґрунт і максимально збільшується тягова потужність.

Завдяки заощадженому фронтальному баласту підвищується безпека і комфорт руху. Додатковий позитивний ефект системи - поліпшена безпека і зручність при з'єднанні навісного обладнання. Висунута точка з'єднання дає оптимальний огляд і контроль з водійського сидіння. Інші переваги застосування Fendt VarioPull - це підвищення продуктивності через зменшення буксування, зниження опору кочення при роботі в полі, економія палива, менша кількість викидів ОГ і краще збереження дернини.

eLQCRd9.jpeg

Легке управління завдяки системі вимірювання координат

При розробці Fendt VarioPull акцент зробили на легкості управління даною системою. Завдяки вбудованій системі вимірювання координат, користувач постійно отримує інформацію про актуальне розташування Fendt VarioPull і може зі свого водійського крісла з кабіни або через додаток у смартфоні оптимально його відрегулювати. 

Таким чином, навішування сільгосп знарядь стає легше і безпечніше. Крім статичного розподілу навантаження, розумно використовуються динамічні сили навісного обладнання, а зусилля трактора ідеально передається ґрунту.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин