Про компанію

Дебют трактора Valtra на полях ПП «Агроекологія»

Компанія «Цеппелін Україна» провела демонстрацію тракторів Fendt і Valtra в рамках Дня органічного поля на базі ПП «Агроекологія», що на Шишаччині.

Трактор є надійним помічником аграрія, адже без нього в полі не обійтися від ранньої весни до пізньої осені. А хороший трактор повинен відповідати ряду критеріїв, переконують агровиробники. Тож він має бути економічним, надійним, потужним, але водночас маневреним і поворотким, а ще простим в обслуговуванні та агрегатуватися з різноманітним устаткуванням. Важливо, щоб трактор міг впоратися з усіма видами сільськогосподарських робіт у полі якісно та швидко.


Попит на трактори Fendt невпинно зростає

У ПП «Агроекологія» (Шишацький район) такими помічниками є декілька тракторів Fendt 936-ї серії, які у господарстві здійснюють основний масив польових робіт.

«Він економний і практичний, що дає можливість виконати роботи в оптимальні терміни та зекономити дорогоцінний для агровиробника час, - розповідає директор ПП «Агроекологія» Гліб Лук’яненко. - Німці своєю точністю та ретельністю знані на весь світ, то, відповідно, й техніка в них надійна. Мені свого часу доводилося бути на заводі-виробнику, що в Німеччині, й бачити сам процес виробництва, то повинен запевнити, що трактор даного бренду – це вдале поєднання унікальних систем та інноваційних технологій».


На фото: команда компанії «Цеппелін Україна» із директором ПП «Агроекологія» Глібом Лук’яненком (у центрі).

- Чому обрали партнером саме компанію «Цеппелін Україна»?

«Слоган компанії WE CREATE SOLUTIONS, який у перекладі з англійської означає МИ СТВОРЮЄМО РІШЕННЯ, повністю відповідає їхньому підходу до бізнесу. Сьогодні світ на стільки стрімко розвивається, що звичайнісінький простий трактор уже нікому не цікавий, адже кожен агровиробник націлений на ефективне господарювання, на те, щоб бути конкурентоспроможним на ринку. Сучасна техніка неодмінно відіграє в цьому одну з ключових ролей. Компанія «Цеппелін Україна» завжди пропонує інноваційні рішення в сільськогосподарській техніці, тому й співпрацюємо з ними впродовж тривалого часу.

По-друге підхід до клієнта тут індивідуальний. Спеціалісти компанії завжди запропонують найприйнятніші умови щодо придбання тої чи іншої одиниці техніки. А з людьми, які йдуть назустріч та пропонують вигідні інноваційні рішення завжди приємно співпрацювати. До речі, це одна з перших компаній, яка почала пропонувати українським агровиробникам таку послугу, як операційна оренда техніки».

- Не останнє місце займає і сервісний супровід, чи не так?

«Звичайно! Сервісна служба в них працює на високому рівні. При потребі завжди проконсультують, приїдуть, усунуть неполадку, словом всі питання вирішуються оперативно. Тому співпрацю з компанією «Цеппелін Україна» будемо продовжувати й надалі, адже партнер це надійний, що тут говорити».

Побачити трактори Fendt у роботі й оцінити їхні переваги мали змогу учасники Дня органічного поля, який нещодавно проходив на базі ПП «Агроекологія». Так, Fendt 724-ї серії був задіяний при змішуванні компосту, Fendt 936-ї серії - при його розкиданні, а Fendt 1038-ї серії працював із обладнанням для вичісування бур’янів. Фахівці компанії переконують, що попит на трактори цього бренду продовжує зростати, хоча й моделі не з дешевих.


«Навіть при роботі в найскладніших умовах трактори Fendt покажуть високу продуктивність при мінімальній витраті пального та продемонструють виконання робіт у стислі терміни, - говорить регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавській області Роман Столяренко. - Це ті основні критерії, на які вказують агровиробники при покупці сільськогосподарської техніки. Від себе додам, що серед аграріїв Полтавщини трактор Fendt користується неабиякою популярністю і завжди був одним із перших, який допомагав реалізовувати технології в аграрній галузі».


На фото зліва направо: Головний інженер ПП «Агроекологія» - Вадим Слизько, голова ВСК «Злагода» - Віталій Масляк та регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавській області Роман Столяренко.

Перша презентація трактора Valtra на полях Полтавщини

Уперше на полях Полтавщини відбулася презентація фінського трактора Valtra, який взимку цього року повернувся на український ринок. Потужністю та простотою в експлуатації учасників заходу вражав Valtra Т-194 Active, демонструючи роботу в полі з вертикальною бороною.

«Перший трактор Valtra після його офіційної презентації було продано в одне з господарств Одеської області. Переконані, що зовсім скоро Valtra знайде свого першого покупця й на Полтавщині! - зауважує керівник команди продаж Антон Петренко. - Даний вид техніки унікальний в першу чергу своєю надійністю та простотою в експлуатації. Він на стільки простий, що управляти ним під силу навіть дитині. Технології і функції, розроблені компанією-виробником, направлені на підвищення комфорту, продуктивності та економічної ефективності».

У агровиробника, при купівлі тракторів Valtra, є можливість самостійно вибирати комплектацію, починаючи від потужності двигуна, і закінчуючи переднім пневматичним мостом, чи системою задом-наперед Twin Track. Трактори обладнані надійним двигуном об’ємом 7,4 л та потужністю 210 кінських сил та оснащені трансмісією Powershift. Гідравліка приводиться в дію за рахунок важелів, що робить трактор максимально простим та надійним у керуванні.


- Придивляється до даної моделі трактора і Гліб Лук’яненко. Як оцінюєте його потужність? - запитуємо.

«Робоча конячка, що тут говорити! - зазначає Гліб Лук’яненко. - Практичні фіни змогли створити безвідмовну універсальну модель із низькими експлуатаційними витратами. Всі функції легко доступні для оператора, комфортне перебування в кабіні, а погляньте який розкішний дизайн! Якщо й будемо купувати – то однозначно фарбуватимемо винятково в наш корпоративний колір». (посміхається – авт.).

Варто додати, що компанія «Цеппелін Україна» пропонує ексклюзивні пакети ТО, де в одному зручному пакунку зібрано всі оригінальні запчастини, що в рази полегшить життя агровиробнику. Важливо, що під час його придбання Ви економите свої кошти у порівнянні з тим, як купувати все окремо.

Спостерігає за демонстрацією техніки в полі і VIP-гостя заходу – заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева..

«Сьогодні рівень технічного оснащення наших агровиробників зростає, як і застосування найпередовіших технологій. Причому мова йде не лише про потужні агрохолдинги, а й про малих і середніх виробників, - говорить вона. - Це приємно радує і говорить про те, що представники аграрного сектору почуваються впевнено, не бояться інвестувати в дорогу техніку, адже не секрет, що ті агрегати, які бачимо, коштують немалих грошей. Великий респект ПП «Агроекологія», яке постійно реалізовує інноваційні технології, рухається в ногу з часом. Тому, однозначно в цьому напрямку є позитивний динамічний розвиток».

Марина Бабич,
Фото Наталії Шпак


«Ми пропонуємо високу якість як по техніці, так і по наданих послугах. Вчасно проведене сервісне обслуговування, оперативно доставлені запчастини, якісно зроблений ремонт забезпечують хорошу славу про компанію, а отже й позитивні відгуки клієнтів. Тому команда «Цеппелін Україна» комплексно підходить до кожного клієнта, забезпечивши повний спектр послуг: від консультаційної підтримки при купівлі техніки до сервісного обслуговування протягом усього періоду експлуатації», - говорить регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавській області Роман Столяренко.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин