Про компанію

Дбайливий збір врожаю з комбайнами Fendt С-серії

Комбайни серії "C" відрізняються економічністю, передовими технологіями і високою оперативною гнучкістю. Численні нові функції цих машин підвищують планку стандарту преміум-сегмента комбайнів середньої потужності. Автоматизована система рульового управління VarioGuide, покращений дизайн і 6-рядний подрібнювач соломи - це лише деякі з багатьох новинок.


Комбайни Fendt допомагають зробити важку роботу комфортною і приємною

Простір, комфорт та панорамний огляд є відмінними факторами продуманого дизайну кабіни. Чудовий огляд і ергономічне розміщення елементів управління в просторій кабіні Skyline полегшують роботу і роблять її більш продуктивною. Інтуїтивно зрозуміле меню терміналу Fendt Varioterminal 10.4-B відображає найбільш важливу інформацію про роботу комбайна. Система активних попереджень допоможе захистити ваші інвестиції в техніку.

Спрощення операцій - все ясно і просто

Система Fendt Variotronic. В комбайнах серії "C", як і в тракторах Fendt, основні органи управління зосереджені на підлокотнику крісла. З їх допомогою оператор може управляти всіма функціями комбайна. М'яка поверхня підлокотника гарантує оператору максимальний комфорт.

Головний орган управління комбайном Fendt - багатофункціональний джойстик - зручно лежить в руці. Він розташований в передній зоні підлокотника Variotronic і містить всі елементи, необхідні для управління найбільш важливими вузлами машини в процесі збирання врожаю. Положення підлокотника може регулюватися по висоті і вильоту згідно індивідуальних переваг.


Інтелектуальне управління комбайнів

Додаткова система автоматичного рульового управління VarioGuide дозволяє максимально точно вести комбайн в процесі збирання. Це значно підвищує продуктивність обмолоту за рахунок скорочення непотрібних проходів машини і оптимального розподілу поля. Термінал Varioterminal дозволяє швидко налаштувати необхідні параметри вбудованою автоматизованою системою рульового управління. Доступні різні рівні точності: стандартна (Standard): +/- 20 см; підвищена (Precision): +/- 5 см і режим RTK +/- 2 см.

Захист і підтримка. Завжди, коли це необхідно

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дилер Fendt, забезпечить надійну підтримку і захист вашої техніки 24/7. Звертайтеся до нашої команди фахівців за номером: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин